Obchodní zastoupení v Praze a nová posila

Otevíráme pro vás novou pobočku v Praze

Vzhledem k rostoucímu počtu klientů sídlících v hlavním městě republiky, jsme se rozhodli založit novou pobočku naší společnosti v Praze.

Doufáme, že naše přítomnost přímo v Praze nám umožní lépe obsloužit současné klienty v Čechách a zároveň nám umožní získat v tomto regionu i nové klienty, kterým budeme moci poskytovat kvalití služby v oblasti informačních a komunikačních technologií.

Naši pobočku naleznete na adrese:

M Computers s.r.o.
Roztylská 1860/1,
148 00 Praha 4
tel: +420 737 264 480

Petr_Plodik_sedici_s

Petr Plodík jako nová posila týmu

Od začátku května naše řady rozšířil Petr Plodík, který u nás bude působit na pozici obchodního ředitele. Díky svým bohatým zkušenostem (v DNS vedl divizi IBM a později i Lenovo, měl na starosti  veškeré obchodní aktivity související s hardwarem a softwarem značky IBM a systémy Lenovo a také péči o partnerskou základnu) bude cennou posilou týmu. Můžete se na něj obrátit v nově vznikající pobočce v Praze.

 


Novinky z Lenovoshopu

Mobilní zařízení s nerozbitným displejem??? Nebo zařízení odolné vůči vodě??? ANO! … Lenovo představuje unikátní řadu smartphonů Lenovo Moto, které se u nás začnou prodávat během několika následujících dnů. Sledujte náš e-shop.

Strategická partnerství

Dlouhodobě úzce spolupracujeme s firmou Intel a v rámci vzájemného partnerství jsme dosáhli na nejvyšší možnou úroveň partnerství. I díky tomu jsme schopno Vám nabídnout zajímavé produkty Intel pro testování.newsletter1