Oslavili jsme 15 let M Computers

Firma M Computers slaví tento rok 15 let své existence. Na oslavu tohoto krásného výročí jsme uspořádali sportovně-společenskou akci pro naše zaměstnance, zákazníky, dodavatele a jejich rodiny. Na akci se sešlo více než 100 lidí spřátelených s firmou a vytvořili jedinečnou atmosféru, za což všem velmi děkujeme.


Krátké video z celého dne oslav

Sportovní odpoledne

Oslavy na Brněnské přehradě v restauraci Sokolák odstartovaly krátce před 16 hodinou, kdy dorazili první hosté. Ještě než jsme se vrhli do sportovních aktivit, tak nás překvapil vydatný déšť, ale poté se počasí umoudřilo a odpolední program mohl odstartovat beachvolejbalovým turnajem. Současně se odehrávaly i zápasy v bumperballu. Další účastníci postupně přicházeli a zapojovali se do dalších sportovních aktivit a vychutnávali si krásný slunný den ve venkovním areálu. Někteří z nich se nechali ošálit šikovnými prsty kouzelníka s kartami, který bavil jednotlivé skupinky a zvláště velký úspěch měl u přítomných dětí.

Společenský večer

V 19 hodin začala hlavní část akce přípitkem. Následovala prezentace s rekapitulací celé historie firmy od narození jednotlivých majitelů, přes úsměvné začátky s dodávkami zboží takřka na koleni, až po serióznější prezentace ze současného dění okolo firmy s výhledy do budoucnosti. Na závěr majitelé firmy symbolicky sfoukli svíčky na narozeninovém dortu a pozvali účastníky k bohatému rautu. Večerní část akce pokračovala vystoupením skupiny The Young Pekáč Mojmíra Bártka, která příjemně podtrhla uvolněnou atmosféru celé akce. Někteří účastníci se rozvlnili na parketu, jiní si užívali ještě sportovních aktivit. Kolem 22 hodiny se všichni přítomní přesunuli na nedalekou pláž přímo u Brněnské přehrady, aby mohli sledovat pyrotechnickou show skupiny Pyrovision Rakousko, která vystoupila v rámci přehlídky ohňostrojů Ignis Brunensis. Pestrobarevné ohňostroje byly příjemným zakončením akce.