Kingston SSD disk DC500M k testování

Společnost Kingston nedávno vydala SSD disky řady DC500. Zároveň také oznámila, že získala validaci paměťových modulů Kingston Server Premier pro platformu Purely.


Firma Kingston Digital Europe Co LLP je bezesporu světovým lídrem v oblasti pamětí a dalších technologických řešení. V polovině března představila její pobočka Kingston Technology Company nové SSD disky řady Data Center 500 určené pro firemní sféru. Tyto produkty splňují přísné požadavky na kvalitu služeb, k zajištění předvídatelných výkonů vstupních i výstupních procesů. Řada DC500 nabízí ochranu dat proti ztrátě během celého procesu jejich ukládání. Řada DC500R slouží k optimalizaci programů velmi náročných na čtení dat, naopak řada DC500M je určená pro různorodou pracovní zátěž v aplikacích, které mají vyrovnanější poměr I/O operací pro čtení/zápis dat..

Dodržování kvality služeb je u SSD určených pro firemní sféru nezbytné zejména u cloudových výpočetních aplikací, které vyžadují předvídatelnou úroveň výkonu úložiště dat a plnění smluv o poskytované úrovni služeb zákazníkům. Nové SSD disky řady DC500 nabízejí vynikající funkčnost pro náročné aplikace v datových centrech od vývojové fáze aplikace až po ostrý provoz pro koncové uživatele“ řekl Tony Hollingsbee, obchodní manažer Kingstone pro SSD v regionu EMEA

Chcete-li se o produktech z řady DC500 dovědět více, přečtěte si o nich na našich stránkách, které jsme pro Vás k této řadě připravili.

Máte-li zájem si disk vyzkoušet, máme pro Vás aktuálně k dispozici sérii DC500M 480GB. Po kliknutí na odkaz Vám poskytneme bližší informace k testování.

 

Firma Kingston začátkem dubna také oznámila další novinku. Její paměťové moduly Kingston Server Premier (32 GB, 16 GB a 8GB DDR4-2933 DIMM)  získali validaci pro platformu Intel Purely. Součástí této platformy jsou procesory řady Intel® Xeon® Scalable ( označované dříve jako „Cascade lake-SP“).  Paměti Server Premier jsou součástí sortimentu výkonných paměťových řešení Kingston pro firemní datová centra. S validací pro platformu Purely jsou navrženy speciálně tak, aby naplno využily potenciál šestikanálové serverové mikroarchitektury společnosti Intel, díky čemuž výrazně zvyšují výkon dnešních serverových aplikací, které intenzivně využívají operační paměť.

„Naše služby, kvalita a dlouhá působnost v tomto oboru dělá ze Server Premier upřednostňovanou značku OEM výrobců a předních světových datových center“ říká Marco Ziegler, koordinátor pro serverové DRAM v Kingston EMEA.

Pro více informací ohledně validace paměťových modulů Kingston Server Premier klikněte zde.