Konference Techsummit 2019

Dvoudenní konference Techsummit přinesla v posledním květnovém týdnu diskuse a vystoupení expertů z oblasti počítačové bezpečnosti, umělé inteligence, Průmyslu 4.0 a Smart Cities.

Za naší společnost se Petr Plodík zúčastnil moderované diskuze na téma Umělá inteligence – benefity a rizika, která sklidila u publika velký úspěch.

Na konferenci jsme se také prezentovali stánkem s produkty NVIDIA, kde jsme zazářili s aktuálně nejvýkonnější pracovní stanicí pro umělou inteligenci NVIDIA DGX Station a velký zájem sklidil i náš testovací mini počítač NVIDIA Jetson Nano Developer Kit.

Konference Techsummit je platforma, která se zaměřuje na prezentaci aktuálních trendů a informací ze sektoru informačních a komunikačních technologií s důrazem na dynamiku velkých a malých firem, zlepšení podnikatelského prostředí a výměnu know-how.

Techsummit pomáhá účastníkům pochopit, jak nové technologie fungují z pohledu podnikání, legislativy a uživatelů v rychle se měnícím světě.

Čtvrtého ročníku Techsummitu v Bratislavě se dohromady zúčastnilo rekordních přibližně 400 zájemců ze soukromých firem, škol, institucí státní správy a samosprávy a dalších oblastí. Jeho součástí byla také výstava s prezentacemi domácích firem a zvlášť organizovaný B2B matching, v jehož rámci proběhlo přibližně 160 dvoustranných jednání. Účastníci konference byli zástupci kromě Slovenska i dalších 18 zemí.

Výběr fotografií z akce: