NVIDIA GTC 21

Jaké novinky přinese GTC 2021?

18. 3. 2021

Chcete mít přehled o nejnovějších technologiích ze světa akcelerovaných výpočtů, umělé inteligence a supercomputingu?

Jensen si pro nás opět přichystal několik žhavých oznámení a velkou řádku zajímavých prezentací, proto buďte u toho a zaregistrujte se zdarma na virtuální konferenci NVIDIA GTC 2021!

0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Objevujme budoucnost společně

Ani pandemie a celosvětový lockdown nezastavil Nvidii v pořádání tradiční technologické konference GTC 2021. Formát virtuálních přednášek a prezentací se osvědčil již minulý rok, a proto i tentokrát lze konferenci navštívit přímo z Vašeho obýváku či kanceláře. A ani tentokrát nezačne program jinak, než úvodním slovem Jensena Huanga (NVIDIA CEO).

Unikátní na tomto ročníku je ale především to, že se poprvé můžete registrovat zcela zdarma a vychutnat si tak veškerý prémiový obsah bez omezení. A že ho není málo! My jsme z témat prezentací a seminářů naprosto nadšení a níže uvádíme přehled těch, na které se těšíme nejvíce.

Proto následujte motto konference „Let’s invent the future together.“ a připojte se 12.-16. dubna na jarní #GTC21.

  • Kdy?

    12. – 16. dubna 2021

  • Registrace

    Registrujte se zdarma ZDE

 

Co nevynechat na GTC21

A Future with Self-Driving Vehicles

Monday, April 12th 2021 8:00 PM to 8:40 PM CEST

We’re on the verge of a new era, in which robotics and artificial intelligence will play an important role in our daily lives. Self-driving vehicles have the potential to redefine transportation as we understand it today.

Insights from NVIDIA Research

Thursday, April 15th 2021 7:00 PM to 7:40 PM CEST

This talk will give some highlights from NVIDIA Research over the past year. Topics will include high-performance optical signaling, deep learning accelerators, applying AI to video coding, and the latest in computer graphics.

Modern Artificial Intelligence 1980s-2021 and Beyond

Tuesday, April 13th 2021 1:00 AM to 1:50 AM CEST

Significant historic events appear to be occurring more frequently as time goes on. Interestingly, it seems like subsequent intervals between these events are shrinking exponentially by a factor of four.

Architecting the Secure Accelerated Data Center of the Future

Tuesday, April 13th 2021 3:00 PM to 3:40 PM CEST

AI is transforming businesses and organizations of every kind. Accelerated computing is critical to harnessing the power of AI, and requires new thinking about server and data center architecture.

A Vision for the Future of ML Frameworks

Monday, April 12th 2021 10:00 PM to 10:40 PM CEST

We’ll recap ML frameworks through the lens of a few variables and factors, and then project the future for ML frameworks as a distribution over these variables.

Zeptejte se odborníků z Nvidie

 

Na jarní GTC21 máte příležitost absolvovat i prestižní školení NVIDIA Deep Learning Institute (DLI).

DLI jsou profesionální workshopy vyučované špičkovými odborníky v dané oblasti, kteří vám pomohou vyřešit ty nejnáročnější problémy v oblasti umělé inteligence, akcelerovaných výpočtů a datové vědy.

Zaregistrujte se na GTC21 a získejte přístup zdarma na dvouhodinové workshopy DLI nebo se za $249 zaregistrujte i na celodenní workshop, na výběr je toho opět spoustu. Další podrobnosti najdete na stránce GTC21.

Moc ale s registrací neotálejte, místa jsou omezená a registrace funguje na principu „kdo dřív přijde…“. Semináře DLI na NVIDIA GTC21 začínají v pondělí 12. dubna 2021.