Registrujte se na jarní GTC 2022

2. 3. 2022

Chcete mít přehled o nejnovějších technologiích ze světa akcelerovaných výpočtů, umělé inteligence a supercomputingu?

Jensen Huang si pro nás opět přichystal několik žhavých oznámení a velkou řádku zajímavých prezentací, proto buďte u toho a zaregistrujte se zdarma na virtuální konferenci NVIDIA GTC 2022!

0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Konference pro věk umělé inteligence

Připojte se k nám a stovkám dalších odborníků a zaregistrujte se na NVIDIA GTC 2022, přední konferenci o umělé inteligenci pro vývojáře, technology a inženýry. Tato globální událost spojuje tisíce vědců, inovátorů a kreativců, kteří utvářejí náš svět pomocí umělé inteligence, počítačové grafiky a datové vědy.

Poslechněte si specialisty z celého světa prostřednictvím více než 900 konferenčních přednášek – včetně technických, obchodně strategických či aktuálních témat v oblasti technologií.

Generální ředitel a zakladatel společnosti NVIDIA, Jensen Huang, nedávno obdržel od Semiconductor Industry Association cenu Roberta N. Noyce, což je nejvyšší ocenění v čipovém byznysu.

Nejen toto ocenění potvrzuje, že je Jensen Huang předním lídrem a inovátorem v odvětví výroby čipů a můžeme se opět těšit, co nového odhalí během svého úvodního slova na GTC 22.

Nenechte si proto ujít jeho inspirativní keynote 22. března v 16:00 SEČ.

Set a Date With Brilliance!

YOUR MOST BRILLIANT WORK

STARTS HERE

The #1 Artificial Intelligence conference.

Webinars, training, demos, and more.

March 21-24, 2022.

Co nevynechat na GTC 2022

Trustworthy AI: Data Privacy in the Digital Age & Beyond

Wednesday, March 23
7:00 PM – 7:50 PM CET

The newest revolution is here, and artificial intelligence is set to change our world as we know it. As U.S. regulations struggle to keep up with the progress of the digital economy, national leaders are considering policy solutions to support building public trust in emerging technology.

https://nvda.ws/3MagQIQ

AI Models Made Simple using NVIDIA TAO

Monday, March 21
7:00 PM – 7:50 PM CET

Learn how to create and deploy custom, production-ready vision AI and conversational AI models without any expertise in AI. This session is suitable for developers of all technical levels. Developers in startups or large enterprises are using transfer learning …

https://nvda.ws/3Ce7ur7

Scaling Data-driven Robot Learning

Tuesday, March 22
6:00 PM – 6:25 PM CET

Recent progress in robot learning has found that robots can acquire complex visuomotor manipulation skills through trial and error. Despite these successes, the generalization and versatility of robots across environment conditions, tasks, and objects remains a major challenge.

https://nvda.ws/3JE3jab