M Computers obhajuje titul: Znovu získává Lenovo ocenění za SDI

18.12.2023

Firma M Computers opět dosáhla významného ocenění od společnosti Lenovo, a to titulu Největší obchodní partner v oblasti SDI 2023. Toto ocenění navazuje na úspěch z minulého roku, kdy M Computers získala stejnou cenu, což potvrzuje její stálou převahu a odbornost v oblasti.

Slavnostní vyhlášení obchodních partnerů

Lenovo Infrastructure Solutions Group, infrastrukturní divize společnosti Lenovo, každoročně pořádá svůj vánoční večírek jako poděkování za úspěšnou spolupráci během roku. Jedním z vrcholů této oslavy je slavnostní vyhlášení nejlepších obchodních partnerů, které oceňuje jejich mimořádný přínos. Letošní setkání, konané 14. prosince v příjemném prostředí pražského Bistra Špejle, se neslo ve znamení uznání a oslav. Naše firma, jako dlouholetý stabilní partner Lenova, byla na tomto významném večeru přítomna a s hrdostí jsme převzali prestižní ocenění.

Získané ocenění

„Jsme nadšení, že jsme úspěšně obhájili naše loňské vítězství a i letos jsme si odnesli prestižní ocenění od Lenovo jakožto Největší obchodní partner v oblasti SDI 2023 říká k našemu úspěchu Peter Dubnický, který se akce za firmu M Computers zúčastnil a přebíral cenu. „Tato cena pro nás představuje významné uznání, neboť potvrzuje naše vedoucí postavení na trhu v oblasti implementace a správy softwarově definovaných infrastrukturních řešení. Tento úspěch zdůrazňuje, že nejen rozumíme složitým technologickým požadavkům, ale také účinně plníme potřeby našich klientů pomocí inovativních řešení“ doplnil ještě k získanému ocenění Peter Dubnický.

Jako partner Lenova se firma M Computers zavázala k poskytování nejnovějších technologií a nejlepších řešení v oblasti datových center. Díky tomuto ocenění a dlouhodobé spolupráci s Lenovo, potvrzuje svou pozici lídra v oblasti IT řešení a pokračuje ve svém závazku k poskytování kvalitních a efektivních řešení svým klientům.

Lenovo SDI

Lenovo SDI (Software Defined Infrastructure) je koncept, který se zaměřuje na modernizaci a optimalizaci datových center prostřednictvím softwarově definované infrastruktury. Tento přístup umožňuje flexibilnější a efektivnější správu zdrojů, automatizaci a integraci technologií v rámci datových center. SDI nabízí vyšší úroveň automatizace a orchestrace, což vede k lepšímu využití zdrojů, snížení nákladů a zjednodušení provozu.