Pozvánka: Slavíme 15 let na trhu!

Naše společnost slaví tento rok již 15 let svého fungování pod značkou M Computers na českém trhu. A budeme rádi, když toto krásné výročí oslavíte s námi 7. června na Brněnské přehradě. Na akci si užijete sportovní odpoledne, skvělý raut, prezentace z historie naší firmy, hudební skupinu i dlouhý ohňostroj.

pozvanka_Mcomputers_final

Od PC komponent po high-endová řešení

Během těch 15 let jsme ušli dlouhou cestu, na které jste byli s námi. Zpočátku jsme se věnovali především koncovým zákazníkům, nabízeli jsme přeinstalace PC, instalace antivirů, nastavení telefonních modemů. Prodávali jsme jednotlivé komponenty. Postupem času jsme se začali více věnovat i firmám. Těm jsme poskytovali IT služby od dodávek a instalací PC až po správu menších serverů.

M-ComputersSouběžně s tím jsme vybudovali Lenovo exclusive store ve Zlíně a spustili jsme e-shop. Rozrostla se nám i firemní klientela, které poskytujeme nejen dodávky výpočetní techniky, ale také kompletní outsourcing IT služeb a technickou podporu. Posledních několik let se orientujeme i na veřejnou sféru, výzkumné instituce a univerzity, kam dodáváme vlastní  high-endová řešení v oblasti výpočetních clusterů HPC (High performance computing), serverových systémů nebo řešení pro ukládání dat.

Poděkování

Děkujeme, že jste si nás vybrali. Za 15 let jsme se vyprofilovali jako firma, která dodává kvalitní řešení pro své zákazníky a umí dodat řešení, která jsou nejen velmi chytrá, ale mají příznivou cenu a jsou pro naše zákazníky maximálně využitelná.  Chceme i nadále být dlouhodobým partnerem Vašeho businessu, na kterého se můžete spolehnout a vždy obrátit. Nebojíme se ani Vašich speciálních požadavků a jsme připraveni na očekávané i neočekávané výzvy, které společně zdoláme.