NVIDIA našla své AI šampiony

Navštívili jsme sídla společností NVIDIA a NetApp v Silicon Valley, kde jsme také převzali ocenění AI Champion pro rok 2019!

Poté, co jsme byli v létě nominováni do programu NVIDIA AI Champions (NVIDIA hledá AI šampiony), jsme netrpělivě očekávali vyhlášení letošních vítězů.

Na začátku listopadu k tomu konečně došlo a my se s potěšením dozvěděli, že naše firma tento elitní titul opravdu získala. Součástí tohoto ocenění byla také pozvánka na AI Summit, který se konal v sídle NVIDIA v Silicon Valley a zároveň na prohlídku sídla společnosti NetApp, která je významným partnerem NVIDIE v oblasti řešení pro umělou inteligenci (ONTAP AI – NVIDIA a NetApp řešení).

Toto ocenění tak krásně završilo extrémně úspěšný rok, ve kterém jsme získali nejvyšší stupeň partnerství Elite (Jsme NVIDIA Elite partner!), realizovali jsme významné dodávky produktů NVIDIA (NVIDIA DGX-2 na IT4Innovations či Dodávka RCI clusteru na FEL ČVUT) a zorganizovali jsme několik velmi vydařených akcí (První NVIDIA DLI workshop v Praze!, AI DAYS 2019, Prezentace řešení ONTAP AI, a jiné).