Pozvánka: NVIDIA konference GTC 2020

Chcete být z pohodlí svého křesla součástí představení nejnovějších GPU technologií? Připojte se k nám na podzimní virtuální konferenci NVIDIA GPU Technology Conference (GTC)!


Vůbec poprvé poběží konference nepřetržitě přes všechna časová pásma po dobu pěti dnů od 5. října 2020. Budete mít možnost se virtuálně setkat s vědci, vývojáři a specialisty z různých oborů lidské činnosti a nechat se jimi inspirovat myšlenkami a nápady, jak pomocí umělé inteligence přetvářet svět. Z nabízených témat se dají vybrat populární i velmi technické prezentace o nejnovějších NVIDIA technologiích.

KDY:
od 5. do 9. října 2020

OBSAH:
NVIDIA GPU Technology Conference (GTC)

(kód na 20% slevu: XDAxwjbu1ot)

Neváhejte a registrujte se ještě dnes! Při registraci do 25. září 2020 je možné využít zvýhodněné ceny (Early Bird pricing) 49 USD za Digital Conference Pass a 99 USD za vybraný Deep Learning Institute (DLI) workshop. Zájemci z veřejné správy, vzdělávacích institucí (EDU) a neziskových organizací mají Digtal Conference Pass zdarma. Některé DLI workshopy jsou již plné a je možné se zapsat na Waiting list.

Při registraci můžete dále využít náš 20% slevový kód XDAxwjbu1ot.

Společnost M Computers je Gold partnerem GTC konference. Naši specialisté připravili prezentaci o jednotlivých HPC a AI architekturách a posledních implementacích superpočítačů v regionu Střední a východní Evropy:

A22240 Implementations of NVIDIA enterprise solutions in the Central and Eastern Europe (CEE) Region (presented by M Computers).

NVIDIA GTC konference patří tradičně k nejlepším celosvětovým konferencím v oblastech AI a HPC a hlavní přednáška jejího ředitele Jensena Huanga k nejsledovanějším. Těšíme se na podrobnosti o nedávno oznámené akvizici společnosti Arm.

A než GTC konference propukne, můžete si pročíst naše zaktualizované NVIDIA stránky.


NVIDIA Elite PartnerNaše zastupuje společnost NVIDIA na českém trhu v Enterprise oblasti výpočetních akcelerátorů a AI systémů. V loňském roce získala jako první společnost ve střední a východní Evropě nějvýšší status ELITE PARTNER a zároveň i dvě ocenění NVIDIA AI Innovator a NVIDIA AI Champion.