Podpořili jsme domov pro seniory

Zaměstnanci M Computers ani v tomto roce nezapomněli na ty, kteří to zejména v tuto dobu nemají jednoduché. Splnili jsme vánoční přání klientům a klientkám v brněnském domově pro seniory.

Ani letos jsme neopomenuli splnit vánoční přání seniorům a seniorkám. Minulý rok jsme obdarovali klienty v Domově pro seniory Bohunice od nadačního spolku NADĚJE a díky příjemné spolupráci jsme se rozhodli splnit jejich přání znova. Jelikož je v tamějším domově pro seniory k dispozici velká zahrada, kde se věnují zahradní terapii, nahrazení zastaralého a opotřebeného vybavení bylo jasnou volbou. Dle tohoto přání jsme pořídili tedy motyčky, vyvýšené záhonky nebo třeba hrábě na listí a spoustu dalších. Díky štědrému příspěvku zaměstnanců
M Computers jsme dokázali splnit všechna přání v rámci zahradního náčiní a navíc jsme zakoupili i drobné zboží na Rohlik.cz.

Vzhledem k současné situaci bohužel nemohlo proběhnout osobní předávání, takže jim Ježíšek od M Computers doručil dárky přímo do domova a my klientům alespoň virtuálně popřáli hezké a klidné svátky vánoční.

Jsme rádi, že jsme mohli a udělat radost dědečkům a babičkám, kteří jsou hlavně díky době koronavirové odloučení od svých blízkých a drobnost jako konev na zalívání záhonků nebo třeba je alespoň částečně rozveselí.