Zaměstnanci M Computers obdarovali seniory a seniorky

29.12.2021

Stalo se již tradicí, že o vánočních svátcích zaměstnanci naší firmy nezapomínají na seniory a seniorky ze spřáteleného Domova pro seniory v Brně-Bohunicích – i tentokrát jsme klienty podpořili vánočními dárky.

Plníme vánoční přání

I o letošních vánočních svátcích jsme se rozhodli splnit přání těm, kteří to i v tomto roce uvítají nejvíce. Zaměstnanci M Computers pokračují v duchu Ježíškových vnoučat – udělali jsme radost dědečkům a babičkám po našem.

Vánoční přání jsme plnili klientům a klientkám ze spřáteleného Domova pro seniory Bohunice, se kterým spolupracujeme již třetím rokem. Minulý rok jsme přispěli k nahrazení zastaralého a opotřebeného vybavení v rámci zahradní terapie.

Letošními dárky se staly maxi-panenka Barborka, která slouží k různým terapiím, dřevěný rám pro ruční tkaní, který pomáhá s rozvíjením jemné motoriky, dřevěný nástěnný kalendář s obrázky ročních období nebo padák, který slouží k pohybovým skupinovým aktivitám. Mezi další dárky patřil ale i jednoplotýnkový indukční vařič nebo dobrá káva a vonné olejíčky.

Jsme rádi, že jsme alespoň takto mohli seniorům a seniorkám zpříjemnit vánoční svátky a věříme, že jim pořízené dárky udělali radost.