Lenovo Tiny-In-One: řešení (nejen) pro firmy

13.11.2023

Hledáte kompaktní a výkonné zařízení, které zefektivní práci (nejen) ve vaší firmě? Představujeme vám Lenovo Tiny PC, které kombinuje výhody stolního počítače a notebooku. Tato pracovní stanice pak ve spojení s Lenovo monitory Tiny-In-One (TIO) přináší tzv. All-In-One (AIO) řešení, které Vám šetří pracovní prostor a současně nabízí dostatek výkonu pro běžnou kancelářskou činnost, ale i zábavu.

Tiny PC a TIO monitory

V dnešní době digitální transformace hledají firmy i domácnosti technologická řešení, která jsou nejen výkonná, ale také flexibilní a prostorově úsporná. Lenovo přichází s řešením, které splňuje všechny tyto požadavky a ještě více.

V našem videu se podíváme na to, jak Tiny PC řady ThinkCenter a TIO monitory najdou uplatnění ve firmách i domácnostech. Ukážeme vám, proč jsou tyto systémy ideální volbou pro ty, kteří hledají spolehlivost, výkon a flexibilitu za rozumnou cenu. Nabídku produktů najdete na našem e-shopu Lenovoshop.cz. Pokud si nejste jistí nejvhodnějším řešením, naši specialisté vám rádi pomohou.

Hlavní přednosti Lenovo Tiny PC a Tiny-In-One ve zkratce

1. Výkon na dosah ruky

Lenovo Tiny PC, navzdory svým malým rozměrům, překvapí velkým výkonem, díky čemuž posouvá hranice běžné kancelářské práce a zábavy s procesory.

2. Všestrannost bez kompromisů

Tiny-In-One (TIO) monitory jsou příkladem technologické všestrannosti. Tato modulární řešení přinášejí kancelářským prostorům novou úroveň flexibility a úspory místa. K dispozici v až 27“ provedení, s dotykovými i klasickými variantami, TIO monitory umožňují snadno integrovat Tiny PC přímo do své struktury a vytvářet tak elegantní all-in-one řešení.

3. Mobilita a zabezpečení na prvním místě

Jednou z klíčových výhod, které v našem videu podrobněji prozkoumáme, je mobilita Tiny PC. Tyto počítače můžete snadno odpojit a přenést tam, kde je zrovna potřebujete, a přesto si zachovat klid díky zabezpečení proti krádeži. Navíc, Tiny PC a TIO monitory nabízejí snadnější upgradovatelnost ve srovnání s tradičními AIO systémy.

4. Investice do budoucnosti

Zajímavý je také poměr cena/výkon, který je u Tiny PC a TIO monitorů výrazně příznivější než u standardních AIO řešení. Navíc s řadou Think získáváte přístup k rychlému a dostupnému servisu po celé ČR, což je u běžných AIO PC často komplikovanější a dražší.

Další možnosti jak si vybavit kancelář

Efektivní a profesionální výbava kanceláře je klíčem k úspěchu. Vyberte si vybavení, které odpovídá vašim požadavkům i rozpočtu. Notebooky jsou při výběru často v centru pozornosti, ale kromě nich je třeba zvážit i monitory nebo třeba stolní počítače. Lenovo přichází s nabídkou produktů pro různé cenové kategorie – Office, Management a Premium.

Zajímá Vás jak si vybavit kancelář na míru? Přečtěte si článek na našem e-shopu Lenovoshop.cz, kde se dozvíte jak vybrat vhodnou techniku do kanceláře přesně podle vašich potřeb a možností.

DALŠÍ AKTUALITY