Nahlédnutí na novou pobočku

Vzhledem k bezpečnostnímu opatření jsme s lítostí museli zrušit březnovou akci, kdy mělo proběhnout slavnostní otevření nové pobočky v Brně. Rozhodli jsme se tak, že vám alespoň trochu nastíníme, jak naše nové zázemí vypadá.


V lednu letošního roku proběhlo stěhování brněnské pobočky do dlouho očekávané nové moderní budovy v Brně-Líšni, která se nachází v areálu Zetoru. Výstavba objektu začala nejprve demolicí původní zchátralé haly, která byla zahájena v květnu a skončila ke konci června roku 2017. Následně probíhala stavba nové budovy, která byla zkolaudována v listopadu loňského roku. Tyto nové prostory poskytují větší kapacitu nejen pro zajištění našich služeb, ale zároveň vytváří velice příjemné pracovní prostředí.

 

 

Nepochybujeme, že nám zdejší zázemí ještě více umožní nabídnout našem zákazníkům ty nejlepší služby a zároveň tak zdokonalovat se v našem oboru. Současně věříme, že pomůže nejen s realizací těch nejsložitějších dodávek superpočítačů, ale i s budováním komplexní technické infrastruktury, stejně jako umožní poskytnout větší přidanou hodnotou v rámci podpory pro naše zákazníky.

Budeme se těšit, až nás na nové pobočce navštívíte!