Partnerství s prg.ai: Tvoříme budoucnost AI

12. 12. 2023

V M Computers otevíráme novou kapitolu v naší cestě inovací v AI -s hrdostí oznamujeme, že jsme se stali členem komunity prg.ai. Toto partnerství je pro nás klíčovým krokem v našem závazku k inovacím v oblasti umělé inteligence. Spolupráce s prg.ai nám umožní sdílet naše znalosti a zkušenosti, zároveň nám otevře dveře k novým příležitostem a posiluje i naši pozici jako lídra v AI technologiích.

O projektu prg.ai

Připojením ke spolku prg.ai, který od roku 2019 spojuje talenty a firmy v AI, posilujeme naši roli v budování silnější AI komunity v Praze. Spolek Prg.ai má za cíl upevňovat vztahy mezi akademickou, výzkumnou a aplikační sférou, budovat renomé Prahy v zahraničí a informovat veřejnost o přínosech i rizicích umělé inteligence. Jejich práce je zásadní pro rozvoj AI v Praze a okolí. Naše partnerství s prg.ai nám umožní být součástí této dynamické a inovativní sítě a potkávat se s předními hráči na poli AI.

Oficiálně jsme byli do prg.ai uvítání v prosincovém newsletteru společně s Amazonem a KPMG, kteří se také stali novým partnerem prg.ai, více informací najdete zde.

Jsme součástí dalších AI projektů

V M Computers jsme vždy byli na špici technologického vývoje a v posledních letech se intenzivně věnujeme zejména oblasti umělé inteligence. Členství v prg.ai je pomyslnou třešničkou na dortu našeho dlouholetého snažení. V Brně jsme zapojeni do projektu Brno.AI, které v roce 2023 společně s prg.ai uspořádalo Dny AI (více zde), kde jsme se zapojili v rámci Workshopu „AI 4 Business“ – zavádění AI nástrojů do firem.

Co se týče dalších AI projektů přednášíme na konferencích jako např. na historicky první National EOSC Tripartite Event v České republice (více zde), kolegové pravidelně jezdí na jednu z největších konferencí věnované superpočítačům SC23 (více zde). Tyto iniciativy nám umožňují sdílet naše poznatky a zkušenosti, a zároveň se učit od ostatních v oboru, tak abychom našim zákazníkům vždy dodávali nejlepší řešení a mohli nabízet nejaktuálnější technologické novinky.